Zeci de capace de canal dispar zilnic din Craiova, găurile rămase în urmă fiind un adevărat pericol pentru trecători și autoturisme. […] De la începutul lunii octombrie a.c., 65 de capace de canalizare au fost furate. – sursa

Cât de nenorocit să fii mă să furi capace de canal? Ori ești retardat, ori ești pur și simplu un nenorocit căruia nu-i pasă nu numai că pot fi răniți oameni, dar că pot să și moară.

Treceam cu un prieten acum ceva timp prin fața unui bloc și fusese furat un capac de canal care era la 2 metri de intrarea în bloc. Era beznă și oricine ieșea din bloc putea cu ușurință să cadă în canal. Am acoperit gaura cu niște lemne găsite prin împrejurimi, pietre, tot ce am putut găsi, dar ar fi putut să fie unul din noi care cădea în el, sau ar fi putut să cadă deja cineva înainte să ajungem noi acolo.

Mi se pare incredibil că se fură capace de canale. Sper să-i prindă pe toți care fac asta și să-i rupă cu bătaia, să-i umfle până nu mai știu de capul lor, futu-le muma-n cur de javre.

Tagged with →