După maneliști, probabil cel mai mult îmi displac rockerii. Ba nu, cred că rockerii îmi displac mai mult decât maneliștii. Nu toți, doar un anumit tip de rockeri; ăia care cred că dacă ascultă rock sunt interesanți.

Ăia cărora le place mai mult ideea de a le plăcea rock-ul decât le place rock-ul, care trebuie să arate întotdeauna lumii că ei ascultă rock; care-și lasă părul și barba să crească pentru a fi tru, urmând eventual să-și prindă barba în elastice, care poartă numai tricouri cu nume de trupe și cranii și pentagrame și nebuneli, care poartă brățări cu țepi sau cum pula mea le zice, sau ghete și geacă de piele în iulie, sau alte căcaturi puerile. Sunt și pe Facebook attention whores din-ăștia, chiar acum mă uit la profilul unui excrement care în poza de profil e el și barba lui, ridicându-și indicele și degetul mic spre cameră, care sunt convins că era programată de el și nu o ținea altcineva, în timp ce face cu ochiul. La cover are o poză în care scrie cu text alb pe fundal negru “black metal” și o pentagramă întoarsă invers, pentru că Satana, coaie! Printre pozele lui mai e una cu logo-ul Metallica, un craniu în flăcări și descrierea “rock is my life \m/\m/”. Are 21 de ani tipul.

Și eu ascult rock, probabil ăsta e genul de muzică pe care îl ascult cel mai mult, dar nu fac porcării de genul ăsta. E muzică și atât.

Tagged with →