Vorbe retardate de la oameni retardați.

  • Credeam că sunt o persoană importantă din viața ta, dar se pare că în ziua în care ai spus asta nu te-ai obosit să îmi spui și că e o minciună.

Asta la o pizdă, în descrierea unei poze de la mare. Bă hai, mai dai câte-o mizerie din-asta siropoasă care efectiv nu te poate impresiona decât dacă ești proastă de puți, da’ asta de mai sus nu are niciun sens, bă da’ niciunul. Dacă încerci prea mult să te gândești la chestia asta riști să-ți intre mintea într-un fel de vortex cerebral, te absoarbe într-un abis al imbecilității și rămâi legumă.

  • Honest to God, I will break your heart, tear you to pieces and rip you apart.

Aoleu, periculoaso, nu! Îmi plac fetele astea care se cred ori vor să pară puternice și în realitate sunt niște zdrențe. “Ha ha, fac, dreg, dar în final o sug.”

  • Bărbat adevărat ești atunci când faci o femeie să zâmbească, nu să sufere.

Asta am găsit-o la dubiosul ăsta. Andrei Laslău. A scris-o peste o poză cu el într-o barcă. Nu știu de ce. Cică e doctor. Îmi place că la poza asta le-a pus tag lui Vin Diesel și Will Smith. Și că a pus “TM” la sloganul de pe site-ul lui. Către care nu dau link. Dă-l în pula mea.

— Și ca bonus, îl avem pe pulărăul ăsta:

  • Real men don’t buy girls.

Altul care vorbește despre bărbați “adevărați”. Am mai văzut porcăria asta la alți melteni de pe la noi. Garantez că nu are nicio treabă cu campania aia de acum câțiva ani, stați calmi. “Suntem simpli soldați dedicați să țină-n viață bunul simț.” Nu știu ce pula mea își imaginează ăsta că promovează sau ce vrea să spună prin bărbați “adevărați”.

cunt

Tagged with →