Sau cu Dragobetele, dar mai degrabă cu Valentine’s Day, că ăsta e mai urât decât Dragobetele, fiindcă nu-și are originile în România și cumva ăsta e un motiv pentru a respinge o sărbătoare. Mai dați-vă-n pula mea cu mizeriile pe care le repetați an de an, că e o sărbătoare comercială, că oameni fac bani de pe urma ei, că pula asta și că pula aia. Cui căcat îi pasă, dă-te-n mă-ta de ordinar, că nu te consideră nimeni interesant.

Nu mă-nțelegeți greșit, nu încerc să iau apărarea sărbătorii, sau să vorbesc în favoarea ei, pur și simplu spun cum văd lucrurile și îi scuip pe scârboșii ăștia cu opiniile lor de căcat. Bă, tu îți iubești muierea/bărbatul, îi arăți asta și în restul timpului, fără nicio ocazie deosebită. Întâmplător, există o zi sau două în care milioane de oameni își sărbătoresc dragostea respectivă. E doar un gând frumos, o zi specială numai pentru asta, chiar dacă tu o faci în fiecare miercuri. E un gând frumos și, bine-nțeles, unii oameni fac bani de pe urma acestui gând frumos, profitând de alți oameni. E normal. Dacă vii și te pizdești în stânga și-n dreapta că vai, cât accent se pune pe cumpărat lucruri și câți bani se cheltuie și cât se profită de pe urma acestei sărbători și cât de superficială e, sugi pula, ești un retardat scârbos, trebuie să zgârmi tu acolo, că te vezi deasupra maselor și te crezi inteligent și interesant. Taci în pula mea.

Dacă în fiecare miercuri îți fuți femeia și îi spui că o iubești, săptămâna asta o fuți și vineri, pentru că e Valentine’s Day și e frumos. “Nu fac asta fiindcă așa îmi impune societatea, nu îmi spune nimeni când și cum să iubesc, îîî, uuu”, du-te-n pula mea cu bășinile tale de figurant, mănânci căcat.

Tagged with →