E un film coreean numit ‘Akmareul boatda’ (I Saw the Devil). În el, un criminal în serie ucide o tipă însărcinată, o taie în bucățele și o împrăștie prin diverse locuri. Soțul ei lucra pentru poliție, parcă, și reușește să îl găsească pe criminal. Și când îl găsește îl sparge în bătaie și îl lasă inconștient. Apoi pleacă. Înainte de a pleca, totuși, bagă un dispozitiv GPS în criminal. Îl lasă în pace o perioadă, apoi îl găsește și îi rupe iar muia. Apoi iar îl lasă, iar îl găsește și îi rupe muia, și tot așa.

Asta sper eu să pățească și căcații care fac chestii de genul ăsta. Am văzut zilele trecute scris ditamai pe Teatrul Colibri nu știu ce pula mea de mizerie de genul “toată lumea la protest” și o dată, nu știu ce dată era sau despre ce căcat e vorba. La fel și peste stradă, la Mecanică, scris peste un afiș mare al facultății. La fel și mai jos, înspre Kaufland; pe garduri, pereți, peste tot.

Retardați. Microbiști.

EDIT: Îmi aminteam vag că data scrisă era 16 martie 2014, așa că am căutat să văd dacă a fost vreun protest. Bine-nțeles că tot despre fotbal e vorba, ce pula mea altceva putea să fie? Tai “retardați” de mai sus și înlocuiesc cu “microbiști”, oricum de cele mai multe ori înceamnă același lucru.

Tagged with →